Starters

 

Breekbrood €5,50

Beurre noisette | truffelmayonaise

Oesters per stuk €3,75

 

Voorgerechten

 

Voorgerecht uit het 3 gangen menu €11,-

 

Coquilles €16,-

Risotto | bloemkool | langoustine schuim

 

Bisque van kreeft €15

Tijgergamba | turkini

 

Paling & Hollandse garnalen €18

Groene kruidencrème | knoflook | krokantje 

 

Steak tartaar €14,-

A’la minute gesneden van de ossenhaas | klassiek bereid

 

Rundercarpaccio xxl €17,50

Parmezaanse kaas | pijnboompitten | kappertjes | rucola | balsamico

 Truffelmayonaise of pesto

*Supplement eendenlever +€6,-

 

Proef de Baron 2 pers. €36,-

Geen keuze kunnen maken? Proef verschillende voorgerechtjes

A’la carte gerechten zijn niet te combineren binnen het 3-gangen menu. Wilt u een voor, hoofd of nagerecht uit het 3-gangen menu? Dat is mogelijk, dan gelden de losse prijzen.

A’la carte

 

Hoofdgerechten

 

Hoofdgerecht uit het 3 gangen menu €23,-

 

Heilbot€25,-

Risotto | schuim van bisque  

 

Noordzeetong €44,50

In roomboter gebakken | klassiek bereid

 

Hertenrug €29.-

Rode kool | pastinaak | stoofpeer | rode portjus

Surf & turf €32,-

Tournedos | tijger gamba’s | Kreeftenbisque | jus de veau

 

Tournedos*

200gr €29.-

300gr €44,- 

Chateau briand* €65,-

 geserveerd met seizoensgroenten en jus de veau

Supplement eendenlever €6,-

Supplement zwezerik €6,-

Extra, warme groente 2 pers. €4,50

Groene salade 2 pers. €4,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten op bord
en wisselende aardappel garnituur.

 

A’la carte gerechten zijn niet te combineren binnen het 3-gangen menu. Wilt u een voor, hoofd of nagerecht uit het 3-gangen menu? Dat is mogelijk, dan gelden de losse prijzen.

A’La Carte

 

Nagerechten

 

Dessert uit het 3 gangen menu €8,-

Proef de Baron nagerecht €11,50 p.p.

Geen keuze kunnen maken? Proef verschillende voorgerechtjes

Kaas plateau €12,-

Combinatie van 5 nationale en internationale kazen

Vijgenbrood | verse honing | noten