Starters

 

Breekbrood €5,50

Beurre noisette | truffelmayonaise

Oesters per stuk €3,75

 Pata Negra €15

Voorgerechten

 

Voorgerecht uit het 3 gangen menu €12,-

 

 Coquille €18

Knolselderij | bloemkool | garam masala | truffel

 

Bisque van kreeft €15

Tijgergamba 

 

Kalf&Paling €18

Dashi | wasabi | gepocheerd eidooier

 

Steak tartaar €16

A’la minute gesneden van de ossenhaas | klassiek bereid

 

Rundercarpaccio xxl €17,50

Parmezaanse kaas | pijnboompitten | kappertjes | rucola | balsamico

 Truffelmayonaise of pesto

*Supplement eendenlever +€6,-

 

Proef de Baron 2 pers. €36,-

Geen keuze kunnen maken? Proef verschillende voorgerechtjes

A’la carte gerechten zijn niet te combineren binnen het 3-gangen menu. Wilt u een voor, hoofd of nagerecht uit het 3-gangen menu? Dat is mogelijk, dan gelden de losse prijzen.

A’la carte

 

Hoofdgerechten

 

Hoofdgerecht uit het 3 gangen menu €23,-

 

de Baron Seafood €28,-

Heilbot | coquille | tijgergamba | orzo | jus van visfond

 

Noordzeetong €44,50

In roomboter gebakken | klassiek bereid

 

Kalfsrib Eye €28,-

 Mousseline | Groenten | kalfsjus 

 

Lamshaasjes €32,-

Room | knoflook | peterselie

 

Tournedos black angus*

van keurslagerij Jongenotter

200gr €35.-

300gr €50.,- 

Chateau briand* €70.,-

Supplement 3 gamba’s €7,-

 Geserveerd met seizoensgroenten en jus de veau

Supplement eendenlever €6,-

Supplement zwezerik €6,-

Extra, warme groente 2 pers. €4,50

Groene salade 2 pers. €4,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten op bord
en wisselende aardappel garnituur.

 

A’la carte gerechten zijn niet te combineren binnen het 3-gangen menu.

Wilt u een voor, hoofd of nagerecht uit het 3-gangen menu? Dat is mogelijk, dan gelden de losse prijzen.

A’La Carte

 

Nagerechten

Dessert uit het 3 gangen menu €8,-

Proef de Baron nagerecht €11,50 p.p.

Geen keuze kunnen maken? Proef verschillende nagerechtjes

Kaas plateau €14,-

Combinatie van 5 nationale en internationale kazen

Vijgenbrood | verse honing | noten