Lekker vooraf

Breekbrood                                                                                                          5,75

Beurre noisette | Sriracha mayonaise

Oesters per stuk                                                                                                  3,75

Pata Negra                                                                                                            15

24 maanden gerijpte, dungesneden Ibérico-ham

Truffelmayonaise | cornichons | toast

 

Voorgerechten

Gerookte zalm                                                                                                     11

Tartaar | citroen vinaigrette | zoetzuur

Kalfspastrami                                                                                                      11

Tonijnmayonaise | kappertjes | pijnboompitten | ingelegde rode ui

Rundercarpaccio                                                                                                 12

Rundercarpaccio xxl                                                                                           18

Parmezaanse kaas | pijnboompitten | kappertjes | rucola | balsamico

Truffelmayonaise of pesto

*Supplement eendelever krullen                                                                       6

Kalf & Paling                                                                                                       16

Dashi | baby ui | gepocheerd eidooier

Steak tartaar                                                                                                       16

A’la minute mes gesneden van de ossenhaas | klassiek bereid

Proef de Baron 2 pers.                                                                                       36

Geen keuze kunnen maken? Proef verschillende voorgerechtjes

 

Tussengerechten

Ook mogelijk als voorgerecht

Wisselende soep van de dag                                                                            8  

Dagvers bereid

Bisque van kreeft                                                                                                15

Tijger gamba

Coquille                                                                                                                18

Knolselderij | bloemkool | garam masala | parmezaan

 

Hoofdgerechten

Zalmfilet                                                                                                              23

Wortel crème | groene asperge

Zeebaarsfilet                                                                                                      22

Salsa verde | frisse cous cous

Gamba’s                                                                                                              23

Risotto  | bisque | parmezaan

de Baron Seafood                                                                                             29

Heilbot  | coquille | tijgergamba | orzo | schuim van bisque

Varkenshaas medaillons                                                                                 22

Knolselderijmousseline | seizoensgroenten | verse groene pepersaus

Kalfsrib Eye (mager)                                                                                        28

Aardappelmousseline | kalfsjus

Ossenhaas & krokante kalfssukade                                                            23

Aardappelmousseline | seizoensgroenten |  jus de veau

Surf & turf                                                                                                         35

Tournedos black angus |  gamba’s | jus de veau | bisque

Lamshaasjes                                                                                                    32

Room | knoflook | peterselie

Tournedos black angus* 200 gram                                                             35

Van Keurslagerij Jongenotter

 * Geserveerd met seizoensgroenten en jus de veau

Noordzeetong                                                                                                     45

Klassiek bereid, in de roomboter zoals u hem nog nooit heeft geproefd

Chateau Briand black angus 2 pers.                                                          70

dubbele tournedos uit een stuk gebakken

malser dan malse ossenhaas van keurslagerij Jongenotter

Bij alle hoofdgerechten serveren wij aardappelgarnituur op tafel

 

Nagerechten

Sorbet                                                                                                                  7,5

Vers fruit | sorbet ijs | slagroom

Dame blanche                                                                                                    7,5

3 bollen vanille ijs | chocolade saus | geslagen room

Bananensplit de Baron                                                                                    8,5

Banaan | vanille | chocolade | apenshot

Aardbei love                                                                                                      8,5

Pannacotta | aardbeien| ijs | gel | witte chocolade | crumble

Limoncello cheesecake                                                                                   8,5

Citroenijs | gel van limoncello | citroen crème | bastogne

Kaas plateau                                                                                                      14

5 nationale / internationale kazen

Vijgenbrood | honingraat| noten