Starters

 

Breekbrood €5,50

Beurre noisette | truffelmayonaise

Oesters per stuk €3,75

 Pata Negra €15

Voorgerechten

 

Voorgerecht uit het 3 gangen menu €11,-

 

 Paling €18

Crème van appel en limoen | groene kruiden

 

Bisque van kreeft €15

Tijgergamba | turkini

 

Vitello tonato €16,5

Kalfshaas| tonijnmayonaise | rode ui | kappertjes | pijnboompitten

 

Steak tartaar €16

A’la minute gesneden van de ossenhaas | klassiek bereid

 

Rundercarpaccio xxl €17,50

Parmezaanse kaas | pijnboompitten | kappertjes | rucola | balsamico

 Truffelmayonaise of pesto

*Supplement eendenlever +€6,-

 

Proef de Baron 2 pers. €36,-

Geen keuze kunnen maken? Proef verschillende voorgerechtjes

A’la carte gerechten zijn niet te combineren binnen het 3-gangen menu. Wilt u een voor, hoofd of nagerecht uit het 3-gangen menu? Dat is mogelijk, dan gelden de losse prijzen.

A’la carte

 

Hoofdgerechten

 

Hoofdgerecht uit het 3 gangen menu €23,-

 

de Baron Seafood €28,-

Heilbot | coquille | tijgergamba | orzo | jus van visfond

 

Noordzeetong €44,50

In roomboter gebakken | klassiek bereid

 

Kalfshaas & zwezerik €33,-

 Mousseline | Groenten | kalfsjus 

 

Surf & turf €35,-

Tournedos | tijger gamba’s | Kreeftenbisque | jus de veau

 

Tournedos*

200gr €33.-

300gr €48,- 

Chateau briand* €68,-

 geserveerd met seizoensgroenten en jus de veau

Supplement eendenlever €6,-

Supplement zwezerik €6,-

Extra, warme groente 2 pers. €4,50

Groene salade 2 pers. €4,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten op bord
en wisselende aardappel garnituur.

 

A’la carte gerechten zijn niet te combineren binnen het 3-gangen menu. Wilt u een voor, hoofd of nagerecht uit het 3-gangen menu? Dat is mogelijk, dan gelden de losse prijzen.

A’La Carte

 

Nagerechten

Dessert uit het 3 gangen menu €8,-

Proef de Baron nagerecht €11,50 p.p.

Geen keuze kunnen maken? Proef verschillende nagerechtjes

Kaas plateau €12,-

Combinatie van 5 nationale en internationale kazen

Vijgenbrood | verse honing | noten