Starters
Breekbrood €5,50
Beurre noisette | truffelmayonaise
Oesters per stuk €3,75
Pata Negra €15
Voorgerechten
Voorgerecht uit het 3 gangen menu €12,-
Coquille €18
Knolselderij | bloemkool | garam masala | truffel
Bisque van kreeft €15
Tijgergamba
Kalf&Paling €18
Dashi | wasabi | gepocheerd eidooier
Steak tartaar €16
A’la minute gesneden van de ossenhaas | klassiek bereid
Rundercarpaccio xxl €17,50
Parmezaanse kaas | pijnboompitten | kappertjes | rucola | balsamico
Truffelmayonaise of pesto
*Supplement eendenlever +€6,-
Proef de Baron 2 pers. €36,-
Geen keuze kunnen maken? Proef verschillende voorgerechtjes
A’la carte gerechten zijn niet te combineren binnen het 3-gangen menu. Wilt u een voor, hoofd of nagerecht uit het 3-gangen menu? Dat is mogelijk, dan gelden de losse prijzen.
A’la carte
Hoofdgerechten
Hoofdgerecht uit het 3 gangen menu €23,-
de Baron Seafood €28,-
Heilbot | coquille | tijgergamba | orzo | jus van visfond
Noordzeetong €44,50
In roomboter gebakken | klassiek bereid
Kalfsrib Eye €28,-
Mousseline | Groenten | kalfsjus
Lamshaasjes €32,-
Room | knoflook | peterselie
Tournedos black angus*
van keurslagerij Jongenotter
200gr €35.-
300gr €50.,-
Chateau briand* €70.,-
Supplement 3 gamba’s €7,-
Geserveerd met seizoensgroenten en jus de veau
Supplement eendenlever €6,-
Supplement zwezerik €6,-
Extra, warme groente 2 pers. €4,50
Groene salade 2 pers. €4,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten op bord
en wisselende aardappel garnituur.
A’la carte gerechten zijn niet te combineren binnen het 3-gangen menu.
Wilt u een voor, hoofd of nagerecht uit het 3-gangen menu? Dat is mogelijk, dan gelden de losse prijzen.
A’La Carte
Nagerechten
Dessert uit het 3 gangen menu €8,-
Proef de Baron nagerecht €11,50 p.p.
Geen keuze kunnen maken? Proef verschillende nagerechtjes
Kaas plateau €14,-
Combinatie van 5 nationale en internationale kazen
Vijgenbrood | verse honing | noten