Kerstmenu 2018

Amuse
Kerst creatie van de Chef

Voorgerecht
Steak tartaar | Huisgemaakt, klassiek bereid, geserveerd met toast en boter
Of
Hollandse Garnalen | Met frisse ijsbergsla en cocktailsaus
Of
Carpaccio | Met truffelmayonaise, Parmezaan, pijnboompitten, kappertjes en rucola

Tussengerecht
Kreeften soep
Of
Kalfscrème soep

Hoofdgerecht
Tournedos | Truffeljus, verse truffel, knolpuree en gekarameliseerde maloes-ui
Of
Hertenbiefstuk | Knolpuree, rodeport saus, cantharellen en stoofpeer
Of
Heilbot | Bataat, safraansaus en wortelnestje

Dessert
Kerst dessert | Diverse lekkernijen van de Chef
Of
Kaasplankje | Hollandse kazen uit diverse streken voor u geselecteerd

Gedurende de kerstdagen serveren wij uitsluitend ons kerstmenu. Hiervoor hanteren wij een vaste prijs. Deze bedraagt 59,50 per persoon. Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse seizoensgroenten en gebakken aardappelen. Indien u een intolerantie/allergie heeft voor een bepaald ingrediënt verzoeken wij u dit vooraf bij reservering te melden.