Chef’s Table

Zaterdag 9 maart 2019 Chefs Table

Ter ere van het 5 jarige bestaan van ons restaurant organiseren wij een Chefs Table middels een luxe 7-gangen diner.
Onze gast Chef-kok deze avond, die ervaring op deed in meerdere restaurants die zijn bekroond met een Michelinster, heeft voor u het menu samengesteld en zal samen met onze keukenbrigade deze avond voor u verzorgen. Ook is er een pianist aanwezig voor de muzikale ondersteuning.

De kosten voor het luxe 7-gangen diner bedragen € 69,95 per persoon exclusief drankjes. Deze avond kunt u tevens kiezen voor een exclusief bijpassend wijn arrangement. De prijs hiervoor bedraagt € 29,95 per persoon.
Binnenkomst vanaf 17:00, waarbij wij u uiterlijk om 18:00 met amuse aan tafel verwelkomen.
Aanwezig zijn bij deze bijzondere Chefs Table kan uitsluitend op basis van reservering. De mogelijkheid tot reserveren sluit op vrijdag 8 maart om 21:30 uur.

Tevens kan op deze bijzondere avond een extern, betrouwbaar bedrijf het volgende voor u betekenen. Wij verzoeken u vriendelijk bij reservering te melden of u van een van deze mogelijkheden gebruik wenst te maken:

Haal en breng service
Valet parking
Dubbele chauffeur met uw eigen auto.

Menu:

Amuse – Bieten mousse met aceto parels en geitenkaas
*
Zeebaars tartaar met tomaat-marshmallow, dragon sponge-cake en venkel *
Langoustine met paling, risotto en bleekselderij
*
Aardpeer cappuccino met krokante aardappel
*
Hutspot met een moderne twist en kalfs-sucade
*
Hertenrug filet met rode kool crème, schorseneren, gekarameliseerde appel

*
Gebakken eendenlever met gekarameliseerd witlof, “pedro xemines” siroop

*
Tiramisu
*
Chocolade macaron met passievrucht-cremeux, bounty truffel, pate du fruit
• • •